Είσοδος χρήστη

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία με το email σας και τον κωδικό σας (το password που δηλώσατε κατα την εγγραφή) και κάντε κλικ στο "είσοδος" για να προχωρήσετε.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Συμπληρώστε το email που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας και θα σας στείλουμε άμεσα ένα μήνυμα με οδηγίες ανάκτησης του password σας.

email:
αποστολή
Ενεργοποίηση λογαριασμού.

Στο email που παραλάβατε κατά την εγγραφή σας υπάρχει ένας σύνδεσμος και ένας κωδικός ενεργοποίησης. Μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο ή να αντιγράψετε τον κωδικό ενεργοποίησης και να τον μεταφέρετε στο παρακάτω πεδίο και να πατήσετε ενεργοποίηση. Στο τέλος της διαδικασίας θα είσαστε έτοιμος να συνδεθείτε στο σύστημά μας και να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας.

κωδικός ενεργοποίησης:
ενεργοποίηση
Κάνατε εγγραφή αλλά δεν λάβατε email ενεργοποίησης;

Αν πραγματοποιήσατε την εγγραφή σας αλλά δεν λάβατε το email με την περιγραφή της διαδικασίας ενεργοποίησης παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας στην παρακάτω φόρμα και πατήστε αποστολή ώστε να σας αποσταλλεί εκ νέου ο κωδικός ενεργοποίησης σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε πριν πατήσετε αποστολή βεβαιωθείτε πως δεν έχετε λάβει το email με τη διαδικασία ενεργοποίησης. Ελέγξτε στο κατάλογο με τα spam του email σας.

email:
αποστολή

Εγγραφή νέου χρήστη

Συμπληρώστε με τα στοιχεία σας τα παρακάτω πεδία. Όσα πεδία σημειώνονται με (*), πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά.
To email σας θα αποτελεί και το όνομα χρήστη (username) για την σύνδεση στην ιστοσελίδα μας (Παρακαλούμε, συμπληρώστε ένα έγκυρο email, καθώς σε αυτό θα μπορέσετε να λάβετε τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας).
Το ονοματεπώνυμό σας, παρακαλούμε, να το συμπληρώσετε χρησιμοποιώντας ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες

email:
Password:
Επανάληψη pasword:
Επώνυμο:
Όνομα:
Όνομα:
Τηλέφωνο:
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
Επωνυμία εταιρίας:
Επάγγελμα:
Διεύθυνση:
Πόλη:
Ταχυδρομικός κώδικας:
Νομός:
Χώρα:
ΑΦΜ:
ΔΟΥ:
εγγραφήκαθαρισμός